Vernisáž výstavy Glass Onion v Litomyšli

Litomyšl – 09/06/024

S radostí vám oznamujeme, že naše firma Pačinek Glass nedávno uspořádala vernisáž výstavy s názvem Glass Onion v nádherném prostředí Litomyšle. Tato výjimečná akce byla věnována prezentaci replik plastik, které jsme v roce 2021 vyráběli pro hollywoodskou produkci filmu „Knives Out – Glass Onion“.

Na výstavě měli návštěvníci možnost obdivovat umělecká díla, která hrála klíčovou roli v dekoracích a scénografii tohoto úspěšného filmu. Každý kousek byl pečlivě zpracován našimi talentovanými skláři a odrážel mistrovství a preciznost, na které jsme v Pačinek Glass hrdí.

Příprava replik plastik pro film „Knives Out – Glass Onion“ byla pro nás výjimečným projektem, který vyžadoval nejen vysokou úroveň řemeslné zručnosti, ale také schopnost spolupráce s mezinárodním týmem. Naši skláři strávili nespočet hodin vytvářením těchto unikátních děl, která nyní mohou být obdivována nejen na filmovém plátně, ale i v reálném světě díky této výstavě.

Vernisáž v Litomyšli byla slavnostním zahájením této výstavy a setkala se s velkým zájmem veřejnosti i odborníků. Návštěvníci ocenili nejen estetickou hodnotu vystavených děl, ale také fascinující příběhy o jejich vzniku a cestě do Hollywoodu.

Jsme hrdí na to, že můžeme představit naše umění nejen v České republice, ale i na mezinárodní scéně. Výstava Glass Onion je důkazem, že tradiční řemeslo a moderní umění mohou jít ruku v ruce a vytvářet něco opravdu mimořádného.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili vernisáže, a těšíme se na další příležitosti, kdy budeme moci sdílet naši vášeň pro sklářské umění s vámi všemi.

 

#inspirace #pacinek